FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM
FILL IN THE FORM, WE'LL CALL YOU
Formu doldurduktan sonra en az 24 saat içinde size geri dönüş sağlanacaktır. Return will be provided within 24 hours.
  • NC 1
  • Genel Arapça
  • İng Kampanya
  • Ürdün
  • Arapça Ekim
  • ing yeni üst
  • Arapça mütercim
  • Bayanlara özel ileri
  • özel ders
  • alteust

Haberler

Duyurular

MÜSDAV, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğüyle yapmış olduğu protokolle İmam Hatip Ortaokulu ve Liselerimizdeki gençlerimizi hedefleyen bir dil programını destekleyerek akademik hayatın temelinin daha sağlam oluşturulmasına katkı sağlıyor

 

MÜSDAV (Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı), Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğüyle imzaladığı işbirliği protokolü çerçevesinde hazırlanan ve  AKDEMİSTANBUL tarafından desteklenen Arapça Yaz Eğitim Kampı hayata geçirildi. 2-27 Ağustos tarihleri arasında 80 saat olarak planlanan online eğitim kampının başvuruları 10 Mayıs 2021 tarihinde başlayacaktır.

 

Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) ve AKDEMİSTANBUL iş birliğinde temel düzey olarak gerçekleştirilecek olan Arapça Eğitim Kampı, imam hatip ortaokul ve lise öğrencilerinin Arapça’yı sevmeleri, dil becerilerini geliştirebilmeleri ve pandemi nedeniyle eğitimde oluşan dezavantajların yoğun bir eğitimle telafi edilmesi amacıyla düzenleniyor.

 

Sertifikalı program
 

Düzenlenen Online Arapça Eğitim Kampı çerçevesinde temel düzey Arapça eğitimi verilecek. Eğitim kampı 80 saatten oluşurken, toplamda 4 hafta ve günde 4 ders işlenecek. Dersler hafta içi 5 gün olmak üzere gerçekleştirilecek. Program sonunda derslere %70 katılım sağlayan öğrencilere dijital sertifika verilecek.
 

İmam Hatip Okullarına henüz başlayacaklar için fırsat
 

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında İmam Hatip Ortaokul 5. ve Lise 9. sınıflara yeni kayıt yaptıracak olan öğrenciler bu programa katılabilecekler. Bu sayede temel Arapça dil bilgisine sahip olacak öğrenciler sene boyunca eğitim kampının kazanımlarından istifade edecektir.
 

Aracısız dil eğitim modeli
 

Eğitim Kampı süresince dersler Native hocalardan 0 Arapça olarak “aracısız dil eğitim modeli” ile işlenecek. “Az bilgi çok tekrar” metodunun takip edileceği eğitimlerde öğrenciler en fazla 20 kişilik sınıflarda ders alacak.
 

Akdemistanbul Dil Eğitim Kurumları ders verecek
 

Zoom programı üzerinden gerçekleştirilecek Arapça Eğitim Kampı, alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilecek. Yapılan anlaşmaya göre dil eğitimlerini Arapça Dil Eğitim Merkezi AKDEMİSTANBUL’un görevlendireceği tecrübeli eğitmenler verecek.
 

Erken Kayıt Yaptıranlara Özel Hediye
 

2-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitim kampımıza Mayıs ve Haziran tarihleri içerisinde kayıt yaptıran öğrencilere Arapça Eğitim Seti hediye edilecek ve kargo ile kendilerine program öncesinde ücretsiz olarak gönderilecektir.

 

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

 

 

 

 

BİZ SİZİ ARAYALIM
S: Özel Akdem Yabancı Dil Eğitim Merkezi bünye...