FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM
FILL IN THE FORM, WE'LL CALL YOU
Formu doldurduktan sonra en az 24 saat içinde size geri dönüş sağlanacaktır. Return will be provided within 24 hours.
  • NC 1
  • Genel Arapça
  • İng Kampanya
  • Ürdün
  • Arapça Ekim
  • ing yeni üst
  • Arapça mütercim
  • Bayanlara özel ileri
  • özel ders
  • alteust

Haberler

Haberler

Akdemistanbul Dil Eğitim Kurumlarının uzun süreden beri takip ettiği yeni bir uluslararası proje daha hayata geçiyor. Yaklaşık 5 yıl önce Fas'ta yayın hayatına başlayan ve Dilbilim alanında önemli bir yere sahip olan Uluslararası Hakemli Dergi “Mecelletu'l Lisaniyat ve Tahlil el Hitab" / "Linguistics an Discourse Analysis" Akdemistanbul Dil Eğitim Kurumlarının ortaklığı ile “Lisâniyât” adıyla yayın hayatına Türkiye’den devam edecek.

Akdemistanbul Dil Eğitim Kurumlarının uzun süreden beri takip ettiği yeni bir uluslararası proje daha hayata geçiyor. 
Yaklaşık 5 yıl önce Fas'ta yayın hayatına başlayan ve Dilbilim alanında önemli bir yere sahip olan Uluslararası Hakemli Dergi “Mecelletu'l Lisaniyat ve Tahlil el Hitab" /  "Linguistics an Discourse Analysis" Akdemistanbul Dil Eğitim Kurumlarının ortaklığı ile “Lisâniyât” adıyla yayın hayatına Türkiye’den devam edecek. 
Genel Yayın Yönetmenliğini Prof. Dr. Muhammed İsmail Alevi'nin yapmış olduğu dergi hali hazırda Fas, Cezayir, Katar, Suudi Arabistan ve Ürdün'den dil bilim uzmanlarının akademik heyetinde yayınlanmaktaydı. 2020 yılı itibariyle Akdem Publishing'in yayınlayacağı Uluslararası Hakemli Dergi yakın zamanda Türkiye'den akademisyenlerin de hakem ve bilim heyetinde yer alacağı bir dergi şeklinde yayın hayatına devam edecek. Türkiye dışında Rusya, Malezya, Endonezya, İngiltere, Fransa, Sudan, Mısır, Kuveyt, İran’dan akademisyenlerle kadrosunu güçlendirecek olan dergi için ilk imzalar geçtiğimiz günlerde İstanbul’da atıldı. Akdemistanbul Dil Eğitim Kurumları Kurucusu ve Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ile Fas’ın önemli üniversitelerinden “Université Sultan Moulay Slimane” öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammed İsmail Alevi arasında yapılan protokol ile derginin ortaklık anlaşması imzalandı. Akdemistanbul Arapça Dil Koordinatörü Ahmed al-Ruhban’ın koordinasyonunda uluslararası yayın hayatına Türkiye-Fas ortaklığında devam edecek olan dergi, yeni dönemde akademisyenlere ve alan çalışanlarına önemli akademik makalelere erişim imkanı sunacak. Yılda iki sayı olarak Arapça olarak yayınlanacak olan derginin yeni dönemde 6. Sayısının Aralık 2020’de çıkarılması hedefleniyor. 
Mart 2020/ İstanbul
BİZ SİZİ ARAYALIM
S: Akdem Telif Hakları ve Tercüme Ajansı’nda...