FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM
FILL IN THE FORM, WE'LL CALL YOU
Formu doldurduktan sonra en az 24 saat içinde size geri dönüş sağlanacaktır. Return will be provided within 24 hours.
  • NC 1
  • Genel Arapça
  • İng Kampanya
  • Ürdün
  • Arapça Ekim
  • ing yeni üst
  • Arapça mütercim
  • Bayanlara özel ileri
  • özel ders
  • alteust

Haberler

Haberler

Toplantı, 04 Haziran 2015 Perşembe günü saat 14.00'te Akdemistanbul Konferans-1 salonunda gerçekleştirildi. Arapça Bölüm Başkanımız Murat Serdar ŞADOĞLU Hocamızın ve Akdemistanbul Genel Müdürü Dr.Muhammed AĞIRAKÇA Hocamızın sunumları ile zengin bir içerikle gerçekleştirilen toplantıya, Akdemistanbul Uzaktan Eğitim Programlarına kayıtlı Hazırlık sınıfı öğrencilerince yoğun bir katılım gerçekleştirildi.

 

Toplantı, 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde Akdemistenbul'da hazırlık sınıfı eğitimlerini tamamlayan, Avrupa İslam Üniversitesi (IUE) ve Avrupa Politeknik Üniversitesi (EPU) 'ne kayıtlı bayan öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirildi. 

 

Toplantı içeriğinde, tüm yıl boyunca Arapça hazırlık eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimize, önümüzdeki yıl için tercih edebilecekleri "Arap Dili" ve "İslami İlimler" bölümlerimiz tanıtıldı. 

 

Toplantıda ilk olarak Uzaktan Eğitim Programları Arap Dili bölümümüzü tanıtmak üzere Akdemistanbul Arapça Bölüm Başkanı Murat Serdar ŞADOĞLU söz aldı. Konuşmasında Arap Dili bölümü eğitimlerimizi tanıtan hocamız, Arap Dili bölümü içeriğinde hazırlık sınıflarından farklı olarak, beceriden ziyade Arapça bilgi yoğun bir eğitim verileceğinden bahsetti. Nitelikli bir Arap Dili eğitimi için önümüzdeki üç yıl boyunca hiçbir şekilde Türkçe dilinin kullanılmayacağına dikkat çeken ŞADOĞLU, bu bölümü tercih edecek olan öğrencilerimizin adaptasyon sorunu yaşamamaları için yaz boyunca Arapçaya ilgilerini kesinlikle kesmemeleri gerektiğini vurguladı.  

 

Ardı sıra kuruluşumuz bünyesindeki Uzaktan Eğitim Programları çerçevesinde sunulan "İslami İlimler" eğitimlerimiz hakkında bilgi vermek üzere Akdemistanbul Genel Müdürü Sayın Dr.Muhammed AĞIRAKÇA söz aldı. Uzaktan Eğitim Programları İslami İlimler Fakültesi hakkında açıklayıcı bilgiler veren AĞIRAKÇA, kurulduğu günden bu yana Avrupa İslam Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinin çalışmalarını kısaca özetledi. Bu program çerçevesinde, ülkemizdeki İlahiyat Fakültelerindeki eğitimlerin muadili bir eğitim modeli uygulandığını belirten AĞIRAKÇA, eğitimlerin alanında uzman akademisyen ve araştırmacılarca verileceğini açıkladı. İlahiyat Fakültelerinden farklı olarak, herhangi bir baraj yahut puanlama olmadan öğrencilerimizin kayıtlarını gerçekleştirebilecekleri bu programda, İlahiyat Fakültelerinde verilen eğitimlerden varklı olarak Arapça eğitimlerinin tüm eğitim öğretim sürecince devam edeceğini vurgulandı. 

 

Akdemistanbul Kurs Müdürü Sayın Abdurrahim ELVEREN Hocamızın da iştirak ettiği bilgilendirme toplantısı, öğrencilerimizin çeşitli sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi. 

 

 

BİZ SİZİ ARAYALIM
S: Arapça Öğretmeni olarak Akdem’den nasıl i...