FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM
FILL IN THE FORM, WE'LL CALL YOU
Formu doldurduktan sonra en az 24 saat içinde size geri dönüş sağlanacaktır. Return will be provided within 24 hours.
  • NC 1
  • Genel Arapça
  • İng Kampanya
  • Ürdün
  • Arapça Ekim
  • ing yeni üst
  • Arapça mütercim
  • Bayanlara özel ileri
  • özel ders
  • alteust

Haberler

Haberler

Bünyesinde Arapçayı seçmeli ders olarak okutan okullara danışmanlık desteği vermek ve karşılıklı istişarelerde bulunmak amacıyla, özel eğitim kurumlarına ve kolejlere gerçekleştirdiğimiz ziyaretler devam ediyor.

 

İlk ve ortaöğretim düzeyinde eğitim veren okullarda pratik Arapça dil eğitimlerinin merkeze alınarak eğitim verilmesini teşvik etmek üzere Akdemistanbul yöneticileri tarafından Türkiye genelindeki özel okullara çeşitli ziyaretler gerçekleştirilmektedir. Bu ziyaretlerimizle aynı zamanda Akdemistanbul ve yurtdışındaki çeşitli üniversitelerin işbirliği ile gerçekleştirilen 4 yıllık uzaktan eğitim müfredatı doğrultusunda Arapça eğitim programlarını tamamlamış ve Arapça öğretimi konusunda alan eğitimi almış mezunlarımızın istihdamına destek sağlanmakta, Arapça eğitimlerinin kalite ve niteliklerinin artırılması öngörülmektedir.

 

Tüm görüşmelerimiz öncesinde, görüşmelerimizin en somut neticeler verebilmesi ve sağlıklı bir koordinasyon sürecinin izlenebilmesi için oluşturulan birimimizce, Türkiye’deki tüm özel eğitim kurumları ile öncelikle telefon görüşmeleri gerçekleştirilmekte, bünyesinde Arapçayı seçmeli ders okutan özel eğitim kurumlarının tespiti sonrasında bu kuruluşlardan randevular alınarak görüşmeler gerçekleştirilmektedir.

 

Bu kapsamda Akdemistanbul, Arapçayı seçmeli ders olarak okutan kolejlere;

♦     Öğretmen yetiştirme programları düzenlemek,

♦     Zengin CV bankamız ile okullar için öğretmen seçimine destek olmak,

♦     Müfredat destek programları hazırlamak,

♦     Ders materyalleri ve ders kitabı temini sürecinde tavsiye ve yönlendirmelerde bulunmak, bu kitap ve materyallerin teminini sağlamak,

♦     Arapça Seviye belirleme sınavları gerçekleştirmek,

♦     Sene sonu ve yıl içi Arapça etkinlik hazırlama takvimleri düzenlemek

gibi konularda destek vermektedir.

 

Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen görüşmelerimiz kapsamında Akdemistanbul eğiticileri ve yöneticileri tarafından İstanbul Özel Birikim Eğitim Kurumları, İstanbul Özel Bilim Eğitim Kurumları, Özel Gökyüzü Koleji, Asfa Koleji gibi nitelikli eğitim kuruluşlarına ziyaretlerde bulunulmuştu. Önümüzdeki süreçte birlikte ortak çalışmalara adım atmak üzere Ensar Eğitim Kurumları, Çınar Koleji, Boğazhisar Eğitim Kurumları, Kalem Koleji, Tekden Koleji, Sultan Fatih Eğitim Kurumları, Mavigün Koleji, Şefkat Eğitim Kurumları, Ankara Pınar Eğitim Kurumları ile görüşme ve istişarelerimiz devam etmektedir. 

BİZ SİZİ ARAYALIM
S:Hafta içi gündüz, hafta içi akşam ve hafta...